2014-09-06 17:03:22• hírek • Kocsis Zoltán

Holttestet talált a Szamosban egy horgász szombat reggel

Képünk illusztráció fotó: Szatmár.ro archívum
Képünk illusztráció fotó: Szatmár.ro archívum
Lehet pusztán véletlen egybeesés, ám tény: kedden a lakossághoz fordult segítségért és információkért a Szatmár Megyei Rendőrség a 78 éves Balea Floare ügyében, aki augusztus 27-én tűnt el otthonából.

Női holttestet talált szombat reggel egy horgász a Szamosban Szatmárnémetiben. A rendőrségnek egyelőre nem sikerült azonosítania a holttestet.

A felfúvódott, bomlásnak indult holttest a part menti ágak, gallyak és szemét alkotta torlaszban akadt fenn a Szamos Decebal híd és a vashíd közötti szakaszán. Itt vette észre egy horgász szombat reggel, majd azonnal értesítette a hatóságokat a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon.

A helyszínre elsőként a tűzoltók értek oda, akik azonnal hozzáláttak, hogy a szárazföldre emeljék a hullát. Időközben a helyszínre érkeztek a rendőrség és a csendőrség szakemberei is. A holttestet sikerült kiemelni a vízből és a hullaházba szállították. A boncolás után derülhet majd ki halálának pontos oka és ideje is. Addig a rendőrség ezzel kapcsolatban semmilyen információt nem kívánt szolgáltatni.

„Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy egy idősebb nőről van szó, olyan 60 év körüli lehet. A helyszíni vizsgálatok alapján kollégáim semmilyen gyanús körülményre, erőszakra, idegenkezűségre utaló nyomot nem találtak", közölte a Szatmár.ro-val a Szatmár Megyei Rendőrség szóvivője.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: