2014-05-09 08:53:20• hírek • Blikk.hu

Rendőrségi eljárás indult Sebestyén Balázs ellen

Nyomoz a rendőrség Sebestyén Balázs után! A Blikk megtudta, hogy a népszerű műsorvezetőt feljelentette valaki, amiért az RTL Klubon korábban futó, ám azóta megszűnt műsorban, a Vundersőn és Zuperszexi egyik adásának felvételén biztonsági öv nélkül vezetett a forgalomban.


Balázs ellen a rendőrség közigazgatási eljárást indított.

Balázs és műsorvezetőtársa, Vadon Jani a show kedvéért ült autóba. Utóbbi az anyósülésen előírás szerint bekötötte magát, a kocsit vezető Balázs azonban hanyagolta az övet, s mindez az adásba került műsorban is jól látható volt.

Sebestyén Balázs szabályszegéséhez tehát kétség sem férhet, amit az érintett a Class FM Morning show-jában is elismert Balázs egyébként meglepő magyarázattal állt elő: úgy fogalmazott, direkt nem csatolta be az övet, mert kíváncsi volt arra, hogy ki, mikor fogja őt feljelenteni ezért.

- Jani még rám is szólt, amikor beszálltunk és bekötötte magát, hogy nekem is használnom kellene a biztonsági övet, de én direkt nem tettem eleget. Szerintem ez egy feljelentős ország, ezért kíváncsi vagyok, mennyi időbe telik, amíg valaki feljelent. Nekem megér tízezer forintot, hogy kiderüljön, igazam van-e. Az autó nem állt tréleren - magyarázta a rádióban Sebestyén, akinek igaza is lett, a terv bevált, hiszen feljelentették, a Budapesti Rendőr-főkapitányság pedig közigazgatási eljárást kezdeményezett, és nyomozás indult az ügyben.

Dr. Kamarás Péter elmondta: ilyen esetben megvizsgálják az egyén közúti előéletét is.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható! Kattintson!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: