2008-03-10 21:27:27• hírek • Szatmár.ro

Rendőrségen a volt valóságshow-hős

nbbevi1A rendőrség a sajtóban megjelent cikkek után szükségesnek látta, hogy kiderítsék, mi is zajlik BB Éviéknél.
A fonyódi rendőrség berendelte meghallgatásra Párkányi Évát és nála jóval idősebb barátját, Zoltánt. A lánynak a napokban a kaposvári bíróságon is meg kell jelennie.

Évi párja tagadja, hogy bármiben is ártott volna a lánynak. Sőt, véleménye szerint egyedül ő szereti, és mióta két éve összeköltöztek, Évi nem iszik. A kaput a kedvese érdekében zárja, hiszen egyszer kiszökött, és akkor is részegen sikerült hazahozni a nagykanizsai pszichiátriáról. A férfi szerint Évi anyja a lány ingatlanaira pályázik - adta hírül a Blikk.

A napokban elterjedt a sajtóban, hogy a Big Brother egykori nyertese szabadulni szeretne a rettentő rossz körülmények közül Fonyódról, és legfőképpen a barátjától. Amikor ugyanis a bulvárlap újságírója utoljára látogatást tett náluk, Évi szörnyen furcsán viselkedett.

Látványosan rosszul érezte magát, és kereste az alkalmat, hogy kettesben beszélhessen a sajtó képviselőjével. Erre azonban nemigazán volt lehetősége, mivel a párja minden lépését figyelte.

Évi Kaposváron élő édesanyja nagyon megijedt a látogatásról született cikk láttán. Kijelentette, hogy ő ilyen rossz állapotban még nem látta a lányát. Aggódik érte, és ha kell, maga megy el Fonyódra és hazahozza. Sőt, jogi segítséget kért, hogy Évit korlátozottan cselekvőképessé nyilváníttassa, és esélyt adjon neki a gyógyulásra.

A tavaly májusban a Balaton partjára távozott, egyre zavarodottabban viselkedő lány élete ugyanis akár vissza is zökkenhetne a normális kerékvágásba, ha rendszeresen kapná gyógyszereit. Pszichiátriai kezelésre is járnia kellene, de mindeddig egyetlen rendelésre sem ment el.

Ha a gyógyulás útjára lépne, akár kétéves kisfiával, Jánoskával is újraépíthetné kapcsolatát, akit jelenleg a nagynénje nevel. Évi olyan régóta nem látogatja gyermekét, hogy a kicsi valószínűleg már meg sem ismerné...
 
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: