2018-05-30 05:57:33• hírek • Blikk.hu

Rendőröket oktatott a Viszkis

Nyugdíjas rendőröknek tartott előadást a Viszkis rablóként elhíresült Ambrus Attila arról, hogy szerinte hogyan lehet a bűnözők fejével gondolkodni.

Miután letöltötte büntetését, egyre népszerűbb a Viszkis: ezúttal egy rendőrségi szakszervezeti vezető kereste meg azzal, tartson előadást a taktikáiról. Amrbus Attila a Borsnak mesélt az előadásról.
 

- Elsősorban arról beszélgettünk, hogyan kellene bizonyos élethelyzetekben a bűnözők fejével gondolkodni – árulta el Attila.

A Viszkis arról is mesélt a rendőröknek, hogy utolsó rablásánál egész Budapestet lezárták, pedig ha kivittek volna egy rendőrkutyát, az hamar elkapta volna, ő ugyanis 150 méterre a banktól rejtőzködött, egy bokor alatt.
 

– Itt is kiderült, mennyire fontos az aprólékosság és a kreatív gondolkodás, főleg egy forró nyomos helyszínnél – árulta el az egykori bűnöző.
 

Bár évekig üldözte őt a rendőrség, most úgy érzi, egyre elfogadóbbak vele a nyomozók: ezúttal például egy sorszámos rendőri pólót is kapott ajándékba.

– Az egész beszélgetésnek az volt az üzenete, hogy igenis, van visszaút a börtönből, és aki onnan jön, annak nem feltétlenül kell megrohadnia – mondta Ambrus. – Rendőri részről már van egy elfogadás az irányomba, a tisztelet részemről pedig mindig megvolt feléjük. Nekem anno a rendőrök nem azellenségeim, hanem az ellenfeleim voltak, és amit tettem, azért keményen megbűnhődtem.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: