2013-10-01 09:42:48• hírek • Blikk.hu

Rendőrök hívtak mentőt a részeg MC Hawerhoz

A Honvédkórházban kötött ki MC Hawer, alias Koczka Géza! Az énekesnek mondhatni kalandosan telt a szombat estéje, ugyanis egy hakniról hazafelé tartva őt és zenésztársát, Tekknő Mikit, vagyis Benyó Miklóst Fót közelében lekapcsolták a rendőrök.

Ezzel még nem lett volna különösebb probléma, csakhogy Géza olyan ittas állapotban volt éppen, hogy az intézkedő rendőrök jobbnak látták azonnal kihívni hozzá a mentőket. Korábban már a Blikk megírta, hogy a dinamitduó: MC Hawer és a Tekknő útjai elváltak, ám egy utolsónak kikiáltott fellépés kedvéért még összeálltak. Tekknő szerint nem sok sikerrel.

– Hawer meggyőzött, álljunk újra össze, csináljuk tovább a zenekart, de nagy kár, hogy igent mondtam neki. Nyíregyházán léptünk fel, ő pedig borzalmas állapotban érkezett a helyszínre, rossz volt ránézni! Részegen énekelt a színpadon is. Fótnál megállítottak bennünket a rendőrök, és kiderült, hogy az autónak lejárt a forgalmi engedélye. A kocsi Haweré, aki átíratta a sofőrünk nevére az autót, de úgy, hogy a súlyadót már nem fizette be – magyarázta Tekknő, majd így folytatta: – A rendőrök azonnal észrevették, Hawer milyen pocsékul fest, eléggé rosszul érezte magát, ezért kihívták a mentőt. Örültem ennek, mert én sajnos nem tudtam volna vele mit kezdeni – árulta el Benyó Miklós.

– Mialatt a rendőrök felvették az adatainkat, kiértek a mentők, és bevitték Hawert a Honvédkórházba. A sofőröm és én pedig hazamentünk. Nem láttam értelmét, hogy bekísérjem. Múlt hét szombat óta nem tudok róla semmit, nem tudom elérni, mert a telefonja ki van kapcsolva – mondta szenvtelen hangon Tekknő, aki végleg lemondott barátjáról, és arról, hogy együtt zenéljenek.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: