2019-03-25 13:28:24• hírek • Bede Emőke

Rendőrök és gyerekek özönlötték el a Károlyi-kastély parkját – Helyszíni képek

Több évre visszamenő hagyománya van már annak, hogy március 25-én országszerte különféle demonstrációkkal és ünnepi programokkal ünneplik a Román Rendőrség napját. Míg a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség tavaly Szatmárnémetiben rendezte mindezeket, addig ebben az évben az ünnepség helyszíne átköltözött Nagykárolyba, pontosabban szólva a Károlyi-kastély parkjába.

A park sétányain az érdeklődők a rendőrség különféle felszereléseit tekinthették meg: voltak, kik a fegyverek iránt érdeklődtek inkább, mások a helyszínelés kellékeit vették szemügyre. Emellett a különleges bevetési egységek több látványos bemutatót is tartottak, melyeknek egyértelműen a gyerekek örvendtek a leginkább. Akik pedig komolyabban is érdeklődnek a hivatás után, azoknak lehetőségük volt további információkat kérni a felvételivel és a rendőrképzéssel kapcsolatban az információs sátraknál.


Míg odakint kicsik és nagyok is belekóstolhattak a rendőrség hétköznapjaiba, addig odabent díszes ünnepségre került sor, melynek során nem csak a köszöntőket hallgathatták meg az egybegyűltek, hanem az előléptetéseket is most vehették át a kiváló teljesítményt nyújtó egyenruhások.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: