2013-09-22 15:15:46• hírek • Kocsis Zoltán

Szombaton két részeg autós is balesetezett

A hétvége eddigi részében a legnagyobb alkoholkoncentrációt a 37 éves Relu R. produkálta, akinél 1,37 mg/l-t mért a szonda kifújt levegőben. A férfit mindez nem zavarta abban, hogy Volvója volánja mögé üljön – a rendőrség Szatmárnémetiben, a Golescu úton kapta el.

Sajnálatos módon ismét eseménydúsra sikeredett a hétvége első fele Szatmár megye közútjain: pénteken és szombaton négy baleset is történt, ezek közül kettőt részeg sofőr okozott, egyikőjük ráadásul is el hagyta a helyszínt.

Szombat délután kevéssel fél öt után a DN19 jelzésű országúton, Nagymadarász határában Stefan A. Fiat típusú személygépkocsijával előzésbe kezdett, ám nem mérte be helyesen a távolságokat, és összeütközött egy szabályosan közlekedő Dacia Logannal. A baleset következtében utóbbi két utasa, egy 26 és egy 22 fiatal kisebb sérüléseket szenvedett. A FIAT 28 éves sofőrje azonban elhagyta a helyszínt, ám a rendőrségnek sikerült gyorsan elfogniuk. Alkoholtesztnek vetették alá, a szonda pedig 0,54 mg/l koncentrációt regisztrált a kifújt levegőben.

Nála is részegebb volt az a P. Calin, aki vasárnap hajnali 02.55 órakor Mazda típusú személygépkocsijával Szatmárnémetiben, a Decebal hídon áttért a szemben közlekedő forgalom sávjára és frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő Škoda Fabiával, amelynek 58 éves vezetője megsérült. A helyszínelő rendőrök megállapították, a szatmárpálfalvai férfi erősen ittas állapotban vezetett: a kifújt levegőben 1,02 mg/l koncentrációt regisztrált a szonda.

Egy további baleset szombat délután Szamosdob közelében történt, ahol a 30 éves nagykárolyi K. Attila nem tartotta be a szükséges követési távolságot és Ford típusú személygépkocsijával egy Peugeot-nak ütközött, amelyek ráadásul egy Volkswagennek lökött neki. A balesetben a Peugeot 43 éves női utasa kisebb sérüléseket szenvedett, a többiek megúszták.

Szerencsére szintén csak kisebb sérülést szenvedett az a 11 éves kislányt, akit még pénteken sodort el Dacia Loganjával a 47 éves B. Marcel Szatmárnémetiben, a Károlyi út menti - járdán!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: