2019-08-02 05:33:37• hírek • Agerpres/Szatmár.ro

Rendőrkutya buktatta le az álrablás bejelentőjét

A román rendőrség legjobb nyomozókutyájának tartott Teba buktatta le egy máramarosi faluban egy kamurablás bejelentőjét - adta hírül az Agerpres hírügynökség.

A rendőrségi szóvivő szerint szerda délben egy szélszegi (Sălsig) asszony a 112-es egységes segélyhívószámon jelentette, hogy ismeretlen tettesek betörtek fia házába és elloptak egy plazmatévét.


A kivonuló rendőrcsapat tagjaként a házhoz érkezett Teba és felvezetője, Bandi Zoltán is. A helyszínen azt látták, hogy a ház sértetlennek látszó ablaka nyitva, a szoba pedig feldúlt állapotban van. Mivel az asszony azt állította, hogy nincs kulcsa a házhoz, Teba beugrott az ablakon. Miután körbeszaglászott, kiugrott és egyenesen a lopást bejelentő asszonyhoz ment. Az asszony ezt követően elismerte, s hogy ő mászott be az ablakon, hogy a házból nem loptak el semmit, és hogy nem kíván feljelentést tenni. 


Noha a nő nem szeretett volna feljelentést tenni, ez nem azt jelenti, hogy ennyivel megúszta volna az egészet, ugyanis az érvényben lévő jogszabályok értelmében megbírságolták a különleges egységek hamis riadóztatása miatt. 

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírus statisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: