2019-02-14 14:19:43• hírek • Bede Emőke

Rendőr mentette meg a szelestyehutai fiatalember életét

Rendkívüli eseményről számolt be csütörtökön a Szatmár Megyei Rendőrség: a Szelestyehután szolgálatot teljesítő kolléga megmentett egy fiatalembert attól, hogy önkezével vessen véget életének.

A mindössze 23 éves férfi a 112-es segélyhívót tárcsázva közölte, hogy a szülei és közte kialakult komoly konfliktus miatt öngyilkosságot fog elkövetni. A hívást átirányították a helyi rendőrhöz, aki a kapott információk nyomán azonnal a tettek mezejére lépett. A család otthonához sietett, értesítette a szülőket gyermekük szándékáról, majd közösen indultak el megkeresni az elkeseredett fiatalt.
 

A gazdaság egyik melléképületének ajtaját zárva találták, így rögtön nyilvánvalóvá vált, a fiú odabent lehet. A rendőr az ajtót betörve bejutott az épületbe, ahol meg is találta a keresett személyt. A fiatalember egy kötél segítségével felakasztotta magát az egyik gerendára, de szerencsére még életben volt. Ungur Vasile azonnal kimentette szorult helyzetéből és elsősegélyben részesítette a fiút, majd mentőt hívott hozzá.
 

A rendőr egyébként 2016 júliusa óta teljesít szolgálatot Szelestyehután, az ezt megelőző hat év során hivatásos katona volt és megjárta már Afganisztánt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: