2011-02-02 11:22:34• hírek • Szatmár.ro

Rendkívül sikeres volt a PrimaGym nyílt napja

A nyílt napok sorozata 2011-ben is folytatódik a PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitnesz Központban, ahol február első napján a Fitt nyílt nap keretében, újabb programokkal kedveskedtek a mozgás, sport és testedzés szerelmeseinek.

Az év első PrimaGym által szervezett nyílt napján mintegy 300 résztvevő volt jelen. Már a programok kezdetekor rengetegen érkeztek a Petőfi Sándor utca 45 szám alatt található központ ötödik elméletére, ahol átlagosan 30 perces ingyenes próbaedzésekbe kóstolhattak bele azok, akiknek még újdonság volta a PrimaGymnél gyakorolható megannyi edzésforma. Természetesen szép számmal akadtak olyanok is, akik hűséges tagjai a csapatnak. Igény szerint mindenkinek lehetősége adódott kipróbálni azokat a mozgásformákat, amelyekhez kedvet kapott, mint például a kondit, zsírégetést, kardiodancet, alkaformálást, pilatest, BodyArtot, spinracinget, cyclinget, polar spinracinget, a fitnesz teremben található edzőgépeket, miközben étkezési és életvezetési tanácsokat kérhettek, vércukorszintmérésen vehettek részt, sőt a testzsírszázalékukat is megmérhették. A PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitnesz Központ nyílt napja nem kizárólag csajos programokkal várta a hölgyeket. Az egészségükre, jó kondíciójukra és testükre valamit is adó férfiak is szép számmal képviseltették magukat.

A nap fénypontját mindenképpen a két új edzésforma bemutatása jelentette. Anzik Arnold személyi edző által az érdeklődők egy újabb edzésformával, a Cardio Kickboxingal is megismerkedhettek. Ez az első olyan típusú cardio-fitness edzésprogram amely speciális és professzionális Kick Box technikákat alkalmazva, egy emelkedett zenei ritmusra alapozva több mint 1000 kcal éget egy edzés alatt. A kick box technikák könnyebb súlyzókkal vagy azok nélkül hajthatók végre, különböző segédeszközöket használva (boxzsak, pontozoparna stb.). Ez nem karate, és nem egyszerű Kick Box, nem tradicionális aerobik különböző ütés és rúgás technikákkal. Nem karate és kick box együttes keveréke zenei ritmusra kialakított koreográfia levezetése.

Az est második meglepetése - amit sokan már nagyon vártak - a Zumba Fitness volt. Az edzést Félegyházi Réka táncos, - Szatmárnémetiben egyedüli hivatásos zumbaoktató tartotta. Réka részt vett az egyetlen Romániában (Nagyszebenben) tartott képzésen, 2010 decemberében elvégezte a hivatalos zumba oktató képzést. A tánc és latin zene szerelmesein már most érezhető volt, hogy rendszeres látogatói lesznek a többek között salsa, bachata samba, merengue, latin funk táncok alaplépéseit magába foglaló mozgásformának.

A meglepetések sora ezzel nem ért végett, hiszen azok közül, akik a nyílt nap keretében legkevesebb 4 edzésformán részt vettek, kisorsolták a Szatmár.ro által felajánlott ceglédi Best Western Hotel Aquarell két személyre szóló, félpanziós, hosszú hétvégés wellnessutalványát. Fortuna ezúttal Lovász Erzsébetnek kedvezett. Másodsorban, azok közül, akik legalább 3 órán vettek részt, a PrimaGym felajánlásával 3 darab, 8 edzésre szóló bérletet sorsoltak ki, amit a nyertesek az általuk kiválasztott edzésformára válthatnak ki. A szerencse ez utóbbi esetben Angelica Galeanak, Nyiri Beátának és Pop Laurának kedvezett. A nyerteseknek ezúton is gratulálunk. Azok, akik ezúttal nem nyertek, mindenképpen szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen „egészséges élményekkel" gazdagodhattak, ráadásul a nyílt nap alkalmával 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhattak bármilyen bérletet.

Ne feledd, a PrimaGym Aerobic, Cycling és Fitnesz Központ a nyílt napot követően is szeretettel várja az egészséges életmód elkötelezettjeit. Válaszd az egészséget, válaszd a PrimaGymet!



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 



 


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: