2016-09-21 11:41:07• hírek • Kocsis Zoltán

Rendkívül csinos román válogatottal erősített a VSK

Alexandra Uiuiu személyében román válogatott játékossal bővült a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának kerete. Az élvonalbeli bajnokság október elsejei kezdésére készülő gárda számára ezzel véget ért az átigazolási időszak, teljesnek mondható a csapat.

A nagyszebeni születésű Uiuiu az elmúlt öt évben Gyulafehérváron játszott és eredetileg úgy gondolta, az anyagi okok miatt a második osztályba visszasorolt klub keretein belül folytatja pályafutását. Elsősorban azért, mert a 2015-ös térdműtétéből - amelyre az idei év elején rásérült - még nem gyógyult fel teljesen, jelenleg a rehabilitációját tölti. Várhatóan novemberben léphet pályára.

„Nagyon jó időszakot töltöttem ennél a klubnál, amely hozzám nőtt és tisztelem. Öt évet töltöttem itt, a leghosszabb időt pályafutásom során, így természetes, hogy különleges érzések kerítenek hatalmukba a búcsú pillanatában. Szívesen visszatérnék valamikor. Az, hogy a klub a második osztályban folytatja, természetesen szerepet játszik a döntésemben. Úgy érzem, szükségem van a változásra, hogy kilépjek a jelenlegi komfortzónámból ahhoz, hogy tovább tudjak fejlődni. Fontos, hogy az élvonalban maradhassak", nyilatkozta a ziarulunirea.ro lapnak Uiuiu.

A 27 éves játékost, valamint a teljes keretet péntek délután 19.30 órai kezdettel, a Marosvásárhely elleni félkészülési mérkőzés előtt mutatják be a szatmári közönségnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: