2017-06-07 14:24:00• hírek • (x)

Rendhagyó nyílt napot tart a PrimaGym

Ismerkedj meg a jövő edzéseivel: itt a Speedfitness és a Powerplate!

Június 12-én 9 és 18 óra között két igen különleges, forradalmi edzésformát próbálhatsz ki a PrimaGymnél! A világgal együtt a testedzések is folyamatos fejlődésben vannak, a sportemberek pedig tudják jól: napjaink emberének nincs sok ideje az edzőteremben mozogni, ennek ellenére ő is a tökéletes, sportos testalkatra vágyik. Nos, ez ma már távolról sem lehetetlen, hiszen Szatmárnémetiben is gyakorolható a Powerplate-es és a Speedfitness edzésforma.

A Powerplate gyakorlatilag minden korosztálynak és testalkatnak tökéletes edzésforma. A lényege, hogy a mozgásban segítő gép stimulálja a testet, ami a vibrációkra természetes összehúzódásokkal reagál. A 30 perces alkalmakon végig egy edző segíti a fogyni vagy éppen erősödni vágyó személyt. A csodálatos pedig az, hogy egy fél óra ilyen edzés másfél óra fitnessnek felel meg! Nem csoda hát, hogy olyan sztárok is a Powerplate rajongói, mint Madonna, Claudia Schiffer, Julia Roberts, Karl Lagerfeld, Monica Bellucci, Giorgio Armani, Anthony Hopkins, Annie Lennox, Clint Eastwood, Elle Mcpherson, Brad Pitt, George Clooney, Julie Andrews, Don Johnson, Matt Dammon, Shaquille Oneal vagy éppen Sting.

A Speedfitness-edzéseken is szakember követi nyomon az esményeket, egy-egy ilyen edzéshez pedig fél óránál is kevesebb időre van szükséged! Heti két húszperces testmozgást követően pár hét alatt komoly változást vehetsz észre a testeden.

A csodával felérő eredmények igazából nem számítanak csodának: a forradalmi mozgásforma ugyanis egy 20 perces edzés során úgy megmozgat, mintha 4-6 órát az edzőteremben töltöttél volna, szünet nélkül!

Ezek tudatában már biztos, hogy nagy tömeg lesz hétfőn a PrimaGymben, éppen ezért érdemes időpontot előjegyezned a 0361-884-947-es telefonszámon!

A két mozgásforma kipróbálása mellett egyéb programok is várnak a rendhagyó nyílt napon. Tapasztalt bukaresti és nagyváradi táplálkozási tanácsadók adnak majd személyre szabott tanácsokat és végeznek majd ingyenes állapotfelmérést.

Ha hétfőn ellátogatsz a Primagymhez, akkor kedvezényekben is részesülhetsz. Ha Powerplate vagy Speedfitness bérletet váltasz, 10 százalékos engedményt és egy négy alkalmas extra bérletet is kapsz, amivel vagy az edzőteremben, vagy pedig a csoportos edzéseken vehetsz részt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: