2007-04-27 14:48:17• hírek • Tamás Jakab

Rendhagyó irodalomóra

 Péntek délelőtt megzenésített versekkel lépett fel Kisfalusi Lehel és Kiss Barna. 

Ma délután az Ifjúsági Napok programjaként rendhagyó irodalomórát tartottak Kölcsey Ferenc Főgimnázium és a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont dísztermében. Az előadást mindkét helyszínen teltház és lelkes közönség fogadta.

A Kiss Barna és Kisfalusi Lehel alkotta duó megragadó zenés műsorában XX. századi magyar költők versei szerepeltek, de néhány Villon ballada is helyet kapott a repertoárban. Kiss Barna elmondása szerint azért kezdtek el megzenésített versekkel foglalkozni, hogy bebizonyítsák, hogy az irodalom szeretete mindannyiunkban megvan. Kiss Barna a zenét lételemének tekinti, eltökélt célja hogy hangszereivel értéket közvetítsen, egy minden valódiságot nélkülöző világban. Kisfalusi Lehel Szatmárnémeti szülöttje, édesapja révén beleszületett a színházi életbe. 2003-ban végzett Budapesten, a Nemzeti Színiakadémián, de már előtte is több színháznak tagja is volt.

Mindazok, akik lemaradtak az előadásról, szombat délután bepótolhatják, hiszen az Art Caffé kávéházban 17 és 20 órai kezdettel is fellépnek.

{google}-426310199585538777{/google}

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: