2010-08-03 15:43:05• hírek • Szatmar.ro

Rendhagyó focitorna nagykárolyi szereplőkkel

A nagykárolyi RMDSZ csapata Polgáron vendégszerepelt.

Rendhagyó focibajnokságra volt hivatalos az elmúlt hét végén a nagykárolyi RMDSZ labdarúgó csapata, amely a magyarországi Polgáron a Hármas Foci elnevezésű tornán mérte össze tudását az ellenfelekkel.

A tizenöt csapatot három csoportba osztották a szervezők, ahol a nagykárolyiaka B csoportban 8-2 arányban kikaptak a Tiszafüredi Nemzeti Étterem csapatától, majd 6-2-re a Hajdúsági Huszároktól és 5-2-re a Budapesti Kolostor Életterem is jobbnak bizonyult. A Szatmár megyeiek azonban nem maradtak győzelem nélkül, mivel 6-2-re fölülmúlták a Görbeházai Garázs együttesét.

Ebben eddig semmi rendkívüli sincs, nem úgy a játékszabályokban. A meccsek ugyanis három harmadból álltak, mindhárom játékrészt más-más talajon vívták és a pályán lévő játékosok száma is változott. Füvön 6+1, aszfalton 5+1, homokon pedig 4+1 futballistával állhattak ki a csapatok.

A tornát végül a Jászberényi T Plasztik nyerte, míg Nagykároly csapata megkapta a Fair Play díjat. A torna erősségét jelzi mellesleg, hogy egykori magyar futsal és strandfoci válogatottak is pályára léptek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: