2009-10-25 18:09:39• hírek • MTI/dpa

Rendez a popdíva

Második filmjének rendezésére készül Madonna, az 51 éves amerikai popsztár az amerikai Wallis Simpson windsori hercegnő életéről akar filmet forgatni.

A Madonna által írt forgatókönyv két párhuzamos szerelmi történet szálán fut, az egyik történet a windsori herceg és hercegnő élete körül forog, a másik egy modern szerelem története körül" - közölte Liz Rosenberg, Madonna szóvivője a People című amerikai napilappal. Madonna nagyon sok háttérkutatást végzett a híres szerelmes pár életéről - tette hozzá.

Az elvált amerikai asszony, Wallis Simpson és az akkori brit uralkodó, VIII. Eduárd románca 1936-ban súlyos válságba sodorta a brit monarchiát. Simpson szerelméért a király végül lemondott a trónról és elhagyták Nagy-Britanniát. Franciaországban telepedtek le és ott éltek egészen halálukig, a windsori herceg 1972-ben, Simpson 1986-ban halt meg.

Madonna, aki sok szállal kötődik a film világához, színészként több produkcióban - Dick Tracy, Micsoda csapat, Evita - szerepelt, tavaly jelentkezett első rendezésével, a Filth and Wisdom (Mocsok és bölcsesség) című filmjével, amelyet a Berlinalén versenyen kívül mutattak be.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: