2011-10-20 10:02:14• hírek • (x)

Rendeljen mécsest, gyertyát és ingyen házhozszállítják

Készüljön a kivilágításra a Bradu kft. által forgalmazott kiváló minőségű mécsesekkel, gyertyákkal. Amennyiben a cég oldaláról rendeli meg a termékeket, a Bradu ingyenesen kiszállítja önnek a vásárfiát!

A kivilágításra készülődve sokakban felvetődik a kérdés, hogy hol szerezzék be a gyertyákat, mécseseket, sírvázákat, hogy a halottainkra való megemlékezés napja gondoktól mentes, felemelő legyen. Az első jó tanács ez ügyben, hogy ne halasszuk a vásárlást az utolsó percre, hiszen a nagy kapkodásban valószínűleg már nem válogathatunk a teljes árukínálatból és abba a hibába is eshetünk, hogy inkább az olcsó és nem a minőségi megoldást választjuk. Hiszen gyertya és gyertya, koszorú és koszorú között is különbség van!

"Fontos, hogy milyen a megvásárolt gyertya minősége, ugyanis a készítésükkor használt paraffin minőségétől függően az égési időszak az átlagosnál háromszor rövidebb is lehet - már ha meggyúl a kanóc, hiszen gyertyakészítésnél ezzel is spórolhatnak néhányan, kellemetlen perceket okozva a megemlékezőknek. Mécsesek esetében szintén gondot okozhat a gyorsan megolvadó borítás, a sírkőre folyó megolvadt paraffin pedig nehezen vagy egyáltalán nem eltávolítható foltot hagy." mondja a Bradu kft egyik szakértője. Egyébként a rossz minőségű, mécsesben elhelyezett gyertya könnyen felismerhető: ujjal megnyomva könnyen formálható, belseje habos, légbuborékokban gazdag.

Gyertyák a Bradu kft ajánlatából

Legjobb annak utánanézni, hogy honnan származik a gyertya, hiszen köztudott, az ukránok gyengébb minőségű, a lengyelek viszont Európa-szinten a legjobb gyertyákat gyártják. A Bradu kft mécseseit és gyertyáit Lengyelországból illetve Magyarországról importálja, hiszen a cég vezetői számára az egyik legfontosabb szempont a vásárlók elégedettsége.

Mindenképp a mécses a jobb megoldás, ha valaki a kivilágításra való bevásárlást tervezi: az szeles, esős időben is ég, az üvegből készült mécsesek pedig esztétikusak is. Egyre gyakrabban vásárolnak szatmárnémetiben is elektromos mécseseket is, amelyek ceruzaelemmel működnek és akár 3-5 napon keresztül is égnek. Ezek nem hagynak foltot, nem kell a nyílt lángtól tartani, eltakarításuk pedig nagyon egyszerű.

Akik úgy gondolják, hogy mégis a hagyományos mécseseknél maradnak, a Bradu Kft-nél a választék óriási, a minőség-ár arány pedig itt a legjobb. Az egyszer használatos mécsesek mellett itt megtalálhatók azok is, amelyekben gyertyabetétet lehet cserélni, így egy üvegmécsesben több gyertyát is el lehet égetni. Sőt, a cég olyan mécseseket is forgalmaz, amelyek biológiailag lebomló anyagokból vannak, így a kivilágítás után a környezetbarát borítás egyszerűen szétmállik, az eltakarításával sem kell foglalkozni.

Akik viszont csak egyszerű gyertyákkal szeretnének ünnepi hangulatot varázsolni a temetőben, azok a szentképes, ikonos gyertyákat és egyszer használatos gyertyatartókat is nagy választékban vásárolhatnak a Bradu kft-től.

A Bradu kft. koszorúk forgalmazásával is foglalkozik, ezért a kivilágításra vásárolt koszorúkat is tőlük érdemes venni, különösen, hogy házhoz vagy éppen a temetőbe is kiszállítják ezeket. A műanyagból készült koszorúk esetében 8-10 fajta több méretben is megvásárolható, de a cégtől élő koszorúk is rendelhetők akár a kliens által megadott szín és virág-összeállításban.

Használja ki a lehetőséget, rendeljen a Bradu kft honlapjáról és kérje a megvásárolt termékek ingyenes házhozszállítását november 2-ig!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: