2011-03-07 15:50:10• hírek • Szatmár.ro

Reménysugaras hétvége

Nőnapi üdülést tartottak a Reménysugár családok számára a Hans Lindner Alapítvány.

Hagyományszerűen, Nők Napja közeledtével a Reménysugár csapata hangsúlyosabb figyelmet szentel az anyáknak, akiknek nemcsak beteg gyermekükre kell különösen odafigyelniük, hanem a családról való gondoskodás is megmarad mindennapi feladataik között. Nekik és családjaiknak igyekszünk ilyenkor valamilyen rendkívüli kikapcsolódást szervezni.

Az idén 10 család vett részt egy pihentető hétvégén Mária-völgyén, március 3-5 között. Első olyan alkalom volt, melyre két magyarországi családot is meghívhattak, tekintettel arra, hogy az előző évek során rendszeres meghívás érkezik a „Kosztyu Ádám Emlékére" Alapítványtól annak nyári élménytáboraiba.

Ez a hétvége elsősorban a kikapcsolódásé és nem pedig a főzésé volt, friss környezet, séták és pihenés jellemezte. A gyerekek együtt játszottak, emlékértékű plakátot alkottak, pancsoltak az uszodában és nagyon sokat nevettek. Az pedig csak ráadásnak számít, hogy a résztvevők autóbuszos körutat is tettek Máramaros és az Avas vidékén.

Meggyőződésünk, hogy megvalósult a kitűzött cél, a gyerekek és felnőttek pihentek, kikapcsolódtak, egy időre elfeledték a mindennapok gondjait, és öröm sugárzott a szemükből, ami életben tartja a reményt - mondta el a Szatmár.ro-nak Koczinger Tibor, az alapítvány vezetője.

Csoportkép a résztvevő családokkal
Csoportkép a résztvevő családokkal


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: