2016-12-23 13:19:12• hírek • Szatmár.ro

Remekül sikerült a Hám János jótékonysági vására

fotók: HámDT
fotók: HámDT

Portékáikat kínálgató diákok és érdeklődők, na meg karácsonyi dallamok töltötték meg az iskolaudvart.

Első alkalommal szerveztek jótékonysági karácsonyi vásárt a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceumban - de az biztos, hogy nem utoljára! Az oktatási intézmény diáktanácsának kezdeményezésére szervezett eseményt csütörtök délután tartották a sportudvaron illetve a folyosókon.

Lázasan készülődött minden osztály az eseményre, minden közösség külön asztalokon kínálta a kézműves termékeket, vagy saját kezűleg készített finomságokat. Az érdeklődés pedig hatalmas volt, bizonyos pillanatokban a tágas iskolaudvar is kicsinek bizonyult.

A jótékonysági akció fantasztikus siker volt, hiszen 13 ezer lej értékben gyűjtöttek adományokat az árucikkekért cserébe a diákok. A sikerhez persze támogatók is hozzájárultak, hiszen az ő adományaikból szerezték be a 300 Hám-logós bögrét, amelyet rekordidő alatt elkapkodtak a vásárra  érkezők. A vásár karácsonyi hangulatát a fellépő gyerekek hangjai, karácsonyi dallamok alapozták meg.

A befolyt pénzből a városi idősek kórházotthonában élőket lepik majd meg különböző ruhaneműkkel, illetve olyan árucikkekkel, amelyek kényelmesebbé, örömtelibbé tehetik a mindennapjaikat.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: