2015-04-19 16:53:13• hírek • Kocsis Zoltán

Remekeltek a szatmári tűzoltók Nyíregyházán

Több mint remekül szerepeltek a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének tűzoltói a hétvégén Nyíregyházán megrendezett XIII. Lépcsők-versenyen: mind egyéniben, mint pedig párosban az első helyen végeztek a szatmáriak.

A Nyíregyházán megrendezett verseny szabályzatát és menetrendjét a már jól ismert elvek alapján dolgozták ki: a tűzoltóknak fel kellett futniuk egy tíz emeletes épület legmagasabb szintjére. Mindezt természetesen teljes akciófelszerelésben: bakancsban, sisakban, oxigénpalackkal a hátukon.

A megmérettetésen összesen húsz csapat vett részt, köztük a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének négy tűzoltója, Mos Olimpiu és Demian Marian zászlósok, Hajdu Cristopher törzsőrmester és Vani Vasile, aki a civil személyzet tagja.

A versenyt mind párosban, mind pedig egyéniben a szatmáriak nyerték meg. A Mos Olimpiu és Demian Marian alkotta páros 43 másodperc alatt rohant fel a 175 lépcsőfokon, míg egyéniben Demian Marian 37 másodperc alatt jutott fel a tizedik emeletre.

A szatmáriak jó eredménye nem számít meglepetésnek, mert a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége évről évre részt vesz a nyíregyházi versenyen és eddig mindig a dobogón végzett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: