2010-04-19 12:55:50• hírek • Szatmar.ro

Remekeltek a cselgáncsozók

Sámel aranyat, Pándi ezüstöt szerzett a kolozsvári U20-as bajnokságon.

Az elmúlt hét végén Kolozsváron rendezték a cselgáncsozók U20-as országos bajnokságát, ahol a szatmáriak fantasztikusan szerepeltek: a férfi 100 kg-os kategóriában Sámel Lóránd nem talált legyőzőre, míg a nők 70 kg-os osztályában Pándi Karola csak a fináléban maradt alul.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy kettejük remeklése nem okozott különösebb meglepetést, mivel Sámel idén már az U23-as bajnokságban is végigverte a mezőnyt, míg Pándi ugyanebben a korosztályban a harmadik lett.

Kettejük klasszisát jelzi mellesleg, hogy, amint azt Terely Mihály elmondta, az ellenfelek már külön készülnek belőlük. „Lóránd mind a négy mérkőzését megnyerte, Karola is négyet vívott, de a döntőben kikapott egy nagyváradi lánytól. Egy kicsit bosszantó, lehetett volna jobb is, de ne legyünk annyira telhetetlenek, szép volt ez így is. Az az igazság, hogy az ellenfelek már készülnek ránk, nagyon kielemzik az ilyen versenyek előtt a cselgáncsozóink stílusát. Sámel a kategóriájának a legnagyobb esélyese volt, de nagyon oda kellett figyelnie, mivel itt egy pillanatnyi kihagyás végzetes lehet. Úgy tűnik, ez az esztendő az ő éve lesz.", értékelt a mester, aki aki Ramona Igna mellett a remek eredményekért a felelős.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: