2019-09-08 05:10:58• hírek • Blikk.hu

Remek hír érkezett Demjén Ferenc állapotáról

Mint megírtuk, a Kossuth-díjas zenész májusban agyérgörccsel került kórházba. Négy napon át tartották altatásban a pécsi klinikai központban, majd egy erre specializálódott intézményben lábadozott hosszú ideig.

Az augusztus 20-i hosszú hétvégén már hazatérhetett otthonába és Instagram-oldalának tanúsága szerint a napokban újra dióspusztai otthonában járt. 
 

„...s újra visszatérnek a lángok a fények, szívünkbe új remények mind visszatérnek...” – idézett a művész a fotó mellett Jöjj vissza, vándor című slágeréből.
 

Jó hír, hogy Rózsi egyre jobban néz ki és úgy tudjuk, a gyógyulás mellett már egyre inkább foglalkoztatja a visszatérése, hiszen nem tett le arról, hogy december 30-án a Papp László Sportaréna színpadára álljon, hiszen tavaly szilveszter óta nem adott koncertet, rajongói hiányolják. Már a próbákra készül, amiket az ősz végén kezdhetnek el.
 

„Várunk vissza a színpadra, Drága Művész Úr!” – foglalta össze a legnagyobb videómegosztó portálon egyikük, míg a legfrissebb fotókhoz rövid idő alatt érkező kommentekből is árad a szeretet.
 

„Annyira szeretjük, drága Művész Úr, hogy azt el sem hinné!. Számomra Ön a mai élő legnagyobb Legenda es legnagyobb Ikon! Jó egészséget kívánok Önnek soha nem múló szeretettel!!!!” – írta egyikük. 
 

Ez a szeretet gyorsítja Demjén Ferenc felépülését és a rajongók bízhatnak abban, Rózsi hamarosan legyűri betegségét és újra a színpadról köszöntheti a rajongóit.

– Igyekszik tájékozódni, könyvet és újságot is olvas, illetve nagyokat sétál. Nyugalomban készül a visszatérésre – tudtuk meg korábban a zenész egyik munkatársától.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: