2013-04-29 13:05:09• hírek • Kocsis Zoltán

Remek formában a szatmári táncosok a Szatmár Kupa előtt

Remek formában várják a május közepén megrendezésre kerülő III. Szatmár kupa viadalt a Royal Dance Klub táncosai: az elmúlt hétvégén öt éremmel tértek haza Kolozsvárról.

A kincses városban harmadik alkalommal rendezték meg a Kolozsvár Kupa elnevezésű országos sporttánc-versenyt. A megmérettetésen összesen 250 páros vett részt az ország minden zugából. A népes és színvonalas versenyen a szatmári delegáció két ezüstérmet és három bronzot szerzett, emellett pedig további öt páros jutott el a döntőig. A Royal Dance Klubnál folyó munka elismerésének tekinthető, hogy Ovidiu Ignat és Cristian Cordea a zsűriben kapott helyet.

Az érmesek között az egy hete országos bajnoki címet szerzett Maskulik Dávid - Roatis Iris páros két medált is szerzett: az Open Basic Latino kategóriában a második, az Open Basic Standard kategóriában pedig a harmadik helyen végzett a 14-15 évesek korosztályában.

Az egy korosztállyal fiatalabbak között Opre Mihnea és Chereji Julia ezüstérmet szerzett a D osztályban és negyedik lett az Open Basic Latino kategóriában. Szintén ezüstérmet szerzett a 16-18 évesek között a Koskocsak Raul - Pop Valentina páros, míg az Open Basic Standard kategóriában a negyedik helyen végeztek. A 10-11 éves lányok egyéni kategóriájában Bot Denisa bronzérmet szerzett.

Az ezüstérmesek és az edzők

Ami a többieket illeti, a negyedik helyen végzett a Sollosi Thomas - Jurcut Luiza a D osztályban a 14-15 évesek korosztályában; a Borota Márk - Finta Giulia páros a 10-11 évesek között a Nem hivatalos kategóriában. Pándi Alex és Roman Cristina ötödik lett az E osztályban a 14-15 évesek között, míg a Marita Cristian - Dan Anamaria (D osztály, 12-13-as korosztály), a Saliscan Filip - Lazar Ioana (E osztály, 12-13-as korosztály) és Sabou Tudor - Catona Maya (Nem hivatalos kategória, 8-9 évesek korosztálya) páros egyaránt a hatodik helyen végzett.

A Royal Dance Klub táncosainak következő jelentős megmérettetése a május 18-19-én sorra kerülő III. Szatmár Kupa lesz. Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cordea Mikle Cristian és Marius Iepure tanítványai akkor az Ady Endre utcai sportteremben mutathatják, mit tudnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: