2014-01-29 15:58:43• hírek • Szatmár.ro

Relaxációs dobkoncert Cserey Csabával

Január 30-án, csütörtökön 19 órai kezdettel különleges hangszereket szólaltat meg a neves ütőhangszeres.

Az ütőhangszereket sokan leginkább zajkeltő eszközökként tartják számon, de a szatmárnémeti dobos, Cserey Csaba már több alkalommal bebizonyította, hogy az általa megszólaltatott különleges hangszerek, egyedi ritmusok és zajok kitűnően alkalmasak a relaxációra is. A mai napok stresszben élő emberére pedig igazán ráfér a megnyugvás, Cserey Csaba műsora igazi pihentető kikapcsolódásnak ígérkezik.

A dobos csütörtökön, január 30-án 19 órai kezdettel fog relaxációs dobkoncertet tartani a Szakszervezetek Művelődési Házának egyik kistermében. Maria Magdalena Matei, a szervező G. M. Zamfirescu Művelődési Központ sajtóreferense a Szatmár.ro kérdésére elmondta: az ingyenes koncertet az épület egyik kistermében fogják megtartani, hogy a közönség ezt könnyen megtalálja, nyilakkal fogják jelezni az utat a terem felé.

Cserey Csaba 2011-ben ismertette meg a szatmáriakat a relaxációs élő zene hangulatával, tartott már egyedül relaxációs dobkoncertet, de volt már olyan is, hogy több zenésztárs is csatlakozott hozzá. Ez alkalommal egyedül fog színpadra lépni, olyan hangszereket megszólaltatva, mint a steel drum, a klanlauge vagy éppen a hang drum.

Relaxációs dobkoncertet tartanak

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: