2018-11-30 06:50:23• hírek • Közlemény

Rekordszámban voltak jelen a Scheffler-központ Adventváróján

A Boldog Scheffler János Központban a hagyományokhoz híven idén is megszervezték az Adventváró foglalkozásokat.

A Páli Szent Vincéről nevezett Szatmári Irgalmas Nővérek és a központ szakemberei elsősorban az intézményt látogató kisgyerekes családoknak kedveskedtek, de természetesen mindenki mást is szeretettel fogadtak a közös ünnepre való felkészülésen.

 

A Krisztus-várás időszakában a közösségben való lelki felkészülés ismét a legnagyobb szeretetben és örömben zajlott, hiszen kicsik és nagyok egyaránt szívesen csatlakoztak be a szakemberek által vezetett kreatív tevékenységekbe. Az Adventváró foglalkozást Szabó Bíborka, a Boldog Scheffler János Központ vezetője nyitotta meg Ferenc pápa, az ünnephez kapcsolódó gondolataival, majd pedig Rita nővér, a Páli Szent Vincéről nevezett Szatmári Irgalmas Nővérek rendfőnökasszonya is üdvözölte, a több mint 150 jelenlévőt, kiemelve ennek az időszaknak a meghittségét és fontosságát. Az Adventvárón három helyszínen zajlottak a tevékenységek, a két év alatti gyerekeknek babasarok volt berendezve, a nagyobbakat pedig a kézműves foglalkozásokkal várták, ahol készíthettek adventi koszorúkat, kosárkákat, kopogtatókat, karácsonyfadíszeket, illetve két gömbfestés között ők is önfeledten játszhattak a korosztályuk számára kialakított részben, kipróbálva akár az erre az alkalomra berendezett tervezett szenzo-motoros tréning pályát is.

 

A hit, a szeretet és a szakmaiság jegyében a Boldog Scheffler János Központ közössége évről évre gyarapszik. Mindenkinek köszönjük a részvételt, gyerekeknek, szülőknek és a munkatársaknak, akik odaadó munkájukkal idén is közösségünk épülését megannyi szeretettel szolgálták!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: