2011-09-22 16:20:15• hírek • Kocsis Zoltán

Rekordgyanús cigifogás Szatmáron

Rendkívül eredményes munkanapokat tudhat maga mögött a Szatmár Megyei Rendőrség bűnügyi osztálya, hiszen hatalmas mennyiségű csempészcigarettára bukkantak Szatmárnémetiben.

Az egész úgy kezdődött, hogy a közlekedési rendőrség munkatársaival közösen megállítottak egy 23 éves szatmárnémeti illetőségű fiatalembert, akinek saját tulajdonát képező autójában nem kevesebb, mint 1500 doboz, azaz 30.000 szál zárjegy nélküli, Ukrajnában gyártott cigarettát találtak.

Ezzel azonban még messze nem ért véget az ügy, hisz a nyomozás során eljutottak egy, Szatmárnémeti területén található garázshoz, ahol a megtalált cigarettamennyiség magukat a rendőrség munkatársait is megdöbbentették. A garázsban nem kevesebb, mint 32.000 doboz, azaz 640.000 szál cigarettát tároltak. Természetesen szintén zárjegy nélkül és szintén Ukrajna volt a származási hely.

A fiatalembert, akinek nevét a rendőrség nem hozta nyilvánosságra, 29 napra előzetesen letartóztatták, személygépkocsiját és a csempészárut pedig lefoglalták - derül ki a rendőrségi jelentésből.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: