2012-05-28 14:02:21• hírek • Szatmár.ro

Rekordfogás Túrterebesen

Egy szerencsés horgász 31,4 kilós szürkeharcsát fogott ki a Túrterebesi Horgásztóból.

Az elmúlt hét csütörtökét valószínűleg soha nem fogja elfelejteni a nagybányai Sovrea Cristian, de a Túrterebesi Horgásztónál dolgozók sem. A fiatalembernek ugyanis sikerült a tó történetének legnagyobb halát kifognia, egy 31,4 kilogrammos szürkeharcsát. Ráadásul nem is harcsára horgászott, így érthetően nagyon meglepődött, amikor a hatalmas állat húzni kezdte a pontynak felkínált halas csalit.

A fárasztás harminc percig tartott, s mondanunk sem kell: tele volt adrenalinnal. A végére persze nem csak a harcsa, de maga a horgász is alaposan elfáradt, barátja, Maglavicean Cristian segített neki partra emelni a nagybajusszút.

A tó működtetői a rekordert egy ingyenes horgászattal ajándékozták meg. Kiss Jánostól, a horgásztó üzemeltetőjétől megtudtuk: a hatalmas halat nem engedték vissza a tóba mivel az ilyen nagytestű állatok igen-igen megtizedelik a tó halainak állományát, lévén ő a csúcsragadozó.

A tóban természetesen akadnak még közel ekkora példányok - mondta Kiss János -, ezért a tó továbbra is várja azokat, akik itt szeretnék életük legnagyobb halát kifogni.

Hatalmas halat fogtak Túrterebesen

Hatalmas halat fogtak Túrterebesen

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: