2018-07-12 09:55:27• hírek • Bede Emőke

Rekordfogás: 18 ezer csomag cigarettát csempésztek volna Szatmár megyébe

Az utóbbi idők egyik legnagyobb fogásának számít az a nagymennyiségű csempészcigaretta, melyet szerda este foglaltak le az avasfelsőfalusi határrendészek.

A határrendészet által szerkesztőségünkbe eljuttatott közlemény szerint az avasfelsőfalusi egység épp őrjáraton volt, amikor több olyan személyre lettek figyelmesek, akik illegálisan lépték át az ukrán-román határt így jutva Szatmár megye területére. Az illetők szemmel emellett láthatóan nehéz dobozokat cipeltek magukkal. A határrendészek azonnal akcióba léptek, el szerették volna kapni a láthatóan törvénytelen dologban sántikáló egyéneket, viszont azok gyorsabbak voltak, és seperc alatt visszamenekültek Ukrajna területére.
 

A román határrendészet munkatársai azonnal felvették a kapcsolatot a szomszédos ország embereivel a törvénysértők azonosítása érdekében. A helyszín átkutatása során pedig nem kevesebb mint 36 fekete nejlonba csomagolt kartondobozt találtak, melyekben összesen 18 ezer csomag cigarettát szállítottak. A 210 ezer lej értékű árut a határrendészet emberei lefoglalták, az ügyben pedig nyomozást indítottak.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: