2017-05-27 19:13:02• hírek • Kocsis Zoltán

Amalia Simion Szatmárnémeti szépe!

Amalia Simion Szatmárnémeti új szépe, miután a városnapok keretein belül megrendezett szépségverseny zsűrije őt választotta a legszebbnek tizenkét, nem kevésbé csinos, bájos, vonzó lány közül.

Mint minden évben, a szépségverseny ezúttal is a városnapok második napjának egyik csúcspontja volt. A tizenkét szépség idén is három öltözetben, hétköznapi, sportos és estélyi ruhában mutatta meg tökéletes formáit, bájait a zsűrinek, illetve a közönségnek. És mint minden évben, a mezőny átlagéletkora ezúttal is meglehetősen alacsony volt. Mert ugye egy dolog a szépség és egy másik dolog a nőiesség, a női kisugárzás. Ezt azonban bizonyos kor alatt hiába is keressük...

Az eredményhirdetést Nagy Norbert tenor rövidke előadása előzte meg, aki magyar, román, spanyol és olasz áriákkal bűvölte el a közönséget. Utóbbi ige nem túlzás, mivel tehetségével, hangjával azokat is kitörő tapsra késztette, akik eleinte ódzkodtak az általa képviselt zenei előadástól.

A zsűri döntése értelmében tehát a mindössze 14 éves Amalia Simion lett tehát Szatmárnémeti szépe, ő a tavalyi győztes Madalina Saboutól vehette át a koronát. Első udvarhölgye Larisa Verdes, második udvarhölgye pedig Jékey Jessy lett. Lusia Ketrin nyerte a népszerűségi különdíjat, Kerner Borbálát pedig a legelegánsabbnak választották.

A szépségverseny további résztvevői: Pálszabó Sienna, Silaghi Ramona, Varga Alina, Soprony Raluca, Kaposi Jennifer, Marculescu Bianca

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: