2009-02-14 01:10:29• hírek • MTI/AP

Rekord-ár egy Madonna aktért

Rekord áron, közel 40 ezer dollárért kelt el Madonna egy pucér fotója, ami harminc évvel ezelőtt fekete-fehérben készült az akkor még táncosnőként dolgozó későbbi popdíváról.

A meg nem nevezett európai vásárló 37.500 dollárt fizetett a Christie's csütörtöki New York-i aukcióján a Lee Friedlander amerikai fotós által 1979-ben készített képért. Az aukciós ház legfeljebb 15 ezer dollárt várt az üzlettől, hiszen az eddigi legdrágább kép Madonnáról körülbelül ennyibe került egy 2006-os árverésen - közölte a Christie's.

A.pályája kezdetén járó húszéves Madonna Friedlander hirdetésére jelentkezett, és 25 dollárt  kapott a sorozatért, amit a fotós a nyolcvanas években adott el a Playboynak.

Az árverésen a sztár egy másik fotója is a várakozáson felüli áron talált vásárlóra: Helmut Newton képéért, amin az énekesnő rövid vörös szoknyában látható a lábainál térdelő férfi társaságában, 18.750 dollárt fizettek.
Madonna a Billboard éves listáján is jól teljesített: legutóbbi, Sticky and Sweet című koncertturnéjának köszönhetően a legjobban kereső sztár lett 242,2 millió dolláros bevételével.

Madonna 2007-ben
Madonna 2007-ben, egy Philadelphia-i koncertjén

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: