2011-03-04 13:11:51• hírek • Szatmar.ro

Harminchárom piros lap egy meccsen

Könnyen lehet, hogy egy új és kissé bizarr rekordot tudhat magáénak Damien Rubino: az argentin játékvezető nem kevesebb, mint 33 piros lapot osztott ki egy argentin ötödik osztályos bajnokin.

A Claypole és a Victoriano Arenas összecsapása végig feszült hangulatban zajlott, a bírónak többször is meg kellett állítania a játékot a futballisták lökdösődései miatt. A végén aztán elszabadult a pokol: a labdarúgók egymást kezdték rúgni, még a kispadokról is befutottak az ott ülők.

A játékvezetői jegyzőkönyvbe végül 33 piros lap került: Rubino kiállította az összes játékost, a cserékkel együtt.

 

Nem ez az első hasonló eset az argentin foci közelmúltjában: 2009-ben a Barracas Bolivar - General Lamadrid találkozón a vendégek játékosai, megunván a hazai szurkolók szitokáradatát, testületileg kimentek a lelátókra elégtételt venni. Az eredmény? A Lamadrid összes játékosát kiállították.

Sajnos hasonló balhé nem példa nélküli Dél-Amerikában „igazi nagy meccsen" sem: 1990-ben az uruguayi csúcsrangadón a Nacional és a Penarol valamennyi, éppen pályán lévő játékosa piros lapot kapott a találkozó végén kitört tömegverekedés miatt.

Végezetül pedig: nem csak a heves vérmérsékletű dél-amerikaiaknál, hanem a fair play hazájának tartott Angliában is elszakad néha a cérna: az előző hétvégén a Macclesfield Town és a Wycombe negyedik osztályú bajnokija zárult egymás püffölésével.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: