2006-03-14 22:20:40• hírek • Szatmar.ro

Rekord:153 óra

Mobiblu DAH-1900 mp3 lejátszó: 153 óra egy feltöltéssel.

A dél-koreai Hyun Won Inc. bemutatta Mobiblu mp3 lejátszó termékcsaládjának legújabb tagját, a DAH-1900-at, amely a gyártó állítása szerint egy feltöltéssel a világon a legtovább, 153 órán át képes üzemelni.
A készülék az energiatakarékosságon, illetve a tartós akkumulátoron kívül nem rendelkezik különösképpen lenyűgöző tulajdonságokkal, sem kívül sem belül. Az 1 vagy 2 GB flashmemóriával ellátott lejátszó mp3, WMA és másolásvédett WMA DRM fájlokat tud lejátszani, 3D surround és mélykiemelő alkalmazásokkal is. A Mobiblu DAH-1900 emellett beépített mikrofonnal, diktafon funkcióval, ébresztőórával, illetve FM rádióvevővel is el van látva. A rádióadások mp3 formátumban rögzíthetők a készülék memóriájára, akár időzítve, előre beállítva is. Az energiatakarékos, 128 x 64 képpontos, négysoros OLED kijelző szintén az egy feltöltéssel elérhető minél hosszabb lejátszási időt támogatja. A Mobiblu DAH-1900 azonnal kapható Európában, 48, illetve 60 ezer forintnak megfelelő összegekért.

A hordozható zenelejátszók piacán egyeduralkodó Apple iPod-dal a versenytársak különféle módokon igyekeznek versenyre kelni: vagy minél hasonlóbb készülékekkel állnak elő, vagy pedig az iPod valamilyen gyengéjét próbálják meg kihasználni. Mivel a legtöbb panasz az Apple készülékek viszonylag rövid lejátszási idejét kritizálja, a megoldás látszólag tálcán kínálkozik. A Sony ugyanakkor már megpróbált egy 50 órás folyamatos lejátszást biztosító készüléket forgalmazni Walkman Bean néven, ám a lejátszó egyéb vonzó tulajdonságok híján végül nem bizonyult népszerűnek, így körülbelül egy hónapja be is vonták.

prim.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: