2019-07-31 05:26:01• hírek • közlemény

Rekeszizom-fitnesz négy órában, a szomszédnénis srácokkal

Négyórás kabarénak lehet szem- és fültanúja az idei Partiumi Magyar Napok közönsége. A rekeszizom-fitneszről ezúttal a szatmáriak egyik kedvenc párosa, a Szomszédnéni Produkciós Iroda gondoskodik. Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, a Showder Klub, a Comedy Central és a Rádiókabaré állandó fellépői finoman élces humorban bővelkedő műsoraik sokakat érintő problémákat, általánosan érvényes élethelyzeteket boncolgatnak.

„A humor már a kezdetekkor fontos szerepet töltött PMN programsorozatának az összeállításakor, de idén minden eddiginél magasabbra tettük a lécet. A régi hagyományokat új köntösbe öltöztettük, ami nem kis feladat egy ilyen nagy múltú, több napos fesztivál esetében. A közönség számára szokatlan, izgalmas megvalósításokra törekszünk, ennek is köszönhető az egész estét betöltő kabaré” – fogalmaz Kovács Zsolt programkoordinátor. Kulisszatitokként elárulta, hogy „a csaknem négy órás humorestnek azért a Kossuth-kertbe tervezett Borudvar ad otthont, mert Béfé és Téesz a rekeszizom-fitnesz mellé egy (vagy több) pohár gyöngyöző, hideg rozé fröccsöt ajánl, mert a bor kis mértékben, a humor pedig nagy mértékben orvosság”.


A Szomszédnéni Produkciós Iroda az idei PMN-es látogatásuk alkalmával az aktuális előadásaik mellett best of, régi klasszikus poénjaikat is előadják. A négy felvonás igazából három különálló előadásként is működik. Az Antimotiváció című darab azoknak testhezálló, akik nem bánják, hogy vannak korlátaik, mert legalább van mire támaszkodniuk. A vállalatok csodálatos világába kalauzol a Cégeshármas, amely idegösszeomlás szélén álló középvezetőknek, valamint fiatal, kreatív és dinamikus munkavállalóknak kihagyhatatlan. A srácoktól szokatlan előadásforma az Együtt és külön című fellépésük, ugyanis a két humorista külön lép színpadra – klasszikus stand-up comedy-t láthatunk egy-két csavarral fűszerezve.


A három előadás után a Szomszédnéni Produkciós Iroda kerekasztalbeszélgetésre várják a közönséget – egy kerekasztal-beszélgetés keretében kérdéseket tehetnek fel, de akár poéntanácsokat is adhatnak. A kisebbek autogramot (modernül: szelfit) szerezhetnek, a nagyobbak pedig koccinthatnak a humoristákkal.

 

Fő támogatók: 

Tarr Beton,Aushopping, Ecomatrix, Catena, Joy Strand, Aquavia


Arany fokozatú támogatók:

Autonet, The Dome, CBA, Promomix, Diego, Polipol, Transpink, Aquastar, La Segheria, Interbro, Electrocenter.


Intézményi támogatók: Etnikumközi Kapcsolatok Hivatala, Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkárság, Bethlen Gábor Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI), G. M. Zamfirescu Művelődési Központ, Szatmárnémeti Városa, Szatmár Megyei Tanács, Magyar Turisztikai Ügynökség, Nemzeti Együttműködési Alap (NEA), Nemzeti Kulturális Alap (NKA), Agrárminisztérium, Szerencsejáték Service Nonprofit Kft

 
Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: