2013-09-05 08:31:28• hírek • Blikk.hu

Rékasit hazahúzta a szíve Détár Enikőhöz

Harminc év házasságot nem lehet egyik pillanatról semmissé tenni! A Blikk informátora szerint Détár Enikő és Rékasi Károly az elmúlt hónapokban is azon küzdött, hogy kitalálják: hogyan tovább.

Együtt vagy nem? – ez volt a legnagyobb kérdés. Sokáig úgy tűnt, hogy külön utakra indulnak, hiszen Rékasi elköltözött otthonról, ráadásul belegabalyodott egy olyan viszonyba Pikali Gerda színésznővel, amelyből nem igazán jöhetett ki jól.

A Détár–Rékasi házaspár kapcsolata mindig is szenvedélyes volt, a legnagyobb hullámvölgyekben is egy dolog mindig összetartotta őket, mégpedig az egymás iránti mély érzelmek. Mégis, minden ember életében előjönnek néha kétségek, hogy vajon jó-e úgy az élete, ahogyan éli, nem kellene-e változtatni rajta. Így történhetett ez Rékasinál is.

– Gerdával egy ideje találkozgattak, a viszony akkor kezdődött, amikor az év elején Enikő éppen az édesanyját gyászolva összeomlott, és pszichiátriára került. Ráadásul úgy tudom, Karcsi hamar lebukott, de nem Enikő, hanem a közös gyerekek előtt. Ők azonban nem akarták terhelni az anyjukat, aki egyébként is ki volt borulva, így hónapokon át fedezték az apjukat, mire kiderült az egész ügy – mesélte informátorunk, aki szerint ezek után olyan több hónapos, sok sírással és kérdéssel járó huzavona kezdődött, amelybe bárki belerokkant volna lelkileg. A házaspár életének talán egyik legszörnyűbb időszaka volt ez, még akkor is, ha egyszer már nyolc évvel ezelőtt, 2005-ben Détár Enikő elköltözött otthonról. Akkor azonban hosszú hónapok kemény munkája, sok beszélgetés után megmentették a kapcsolatukat, és úgy tűnt, semmi és senki nem állhat közéjük

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: