2016-01-05 09:13:15• hírek • Blikk.hu

Rékasi szerint szerelmüket semmivel sem robbanthatja szét Pikali exe

Pikali Gerda és párja, Rékasi Károly - mi több, a színésznő két kisfia is - egyre keményebb küzdelmet folytat. Rékasi szerint a színésznő volt férje, Cs. Géza képtelen elviselni, hogy boldogok együtt, s immár családdá kovácsolódtak össze.

Mint azt a Blikk elsőként írta meg, a színésznő volt férje közösségi oldalán sopánkodott karácsonykor, idegenektől kérve segítséget, hogy nem tud telefonon beszélni fiaival, akik pár óra múlva már nála voltak, ahogy a szentestét is vele tölthették, csupán az ünnepi családi vacsorán vettek részt édesanyjukkal és a pár szüleivel. Géza két nappal később közösségi oldalán osztotta meg Rékasi Eszter - a Hungary's Got Talantben - balul sikerült produkcióját, tovább fokozva a nyomást. Ezt már nem állhatta meg szó nélkül Rékasi Károly sem, aki alaposan kiakadt.

- Ezzel nem lehet mit kezdeni. Egy biztos: bármit is tesz a párom volt férje, azzal egymás iránti érzéseinket nem tudja szétrombolni - mondta a Blikknek Rékasi, aki a történtek miatt jogilag tehetetlen. - Szánalmas és érthetetlen, hogy 3 év után valaki képtelen tudomásul venni, hogy mással boldog a volt felesége. Gerda megpróbált vele beszélni, világosan elmondta, hogy vegye tudomásul végre a tényt, de úgy tűnik, hatástalanul - magyarázta Rékasi, aki hozzátette: ha Gerda exe - akit nem tudtunk elérni - átlép egy határt, nem habozik feljelentést tenni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: