2018-09-25 05:33:45• hírek • Blikk.hu

Rékasi Károly vallomása: Én már két születésnapot ünneplek

Kedden ünnepli ötvenhatodik születésnapját Rékasi Károly, ám a közkedvelt színművész már három esztendeje két napra tekint megkülönböztetett figyelemmel.

Súlyos motorbalesetének napja szinte már a második születésnapjának számít, ekkor is mindig hálát ad a sorsnak, hogy szerettei körében lehet.

– Mondhatjuk, én már két születésnapot ünneplek. Ezt a hivatalosat és a baleset napját, mert akkor ott, a fal mellett engem újra kellett éleszteni, a klinikai halál állapotában voltam – mondta Rékasi Károly. – Akkor valami újra kezdődött, Gerda szokta mondani, hogy újraszülettem. Nem tudom, hogy egyszer élünk-e, nem vagyok benne biztos, de ott és akkor új időszámítás kezdődött.
 

A Barátok közt rosszfiúja pontosan tudja, milyen sokat köszönhet a szeretteinek, többek között szerelmének, Pikali Gerdának.

– Piszkosul jó érezni ezt a szeretetet és törődést, hálás vagyok a családomnak. Legfőképp talán Gerdának, aki végig mellettem állt, és az idei születésnapomat is csodálatossá tette – mondta a színész, aki a baleset előtt a születésnapján minden évben körbetekerte a Balatont, s annál a kilométerkőnél állt meg néhány percre, ahány éves volt. – Az az autós ezt is elvette tőlem, de ez már a múlt... Ám ezzel a „nyomisággal”, kilenc műtét után újra tekertem idén, csak most a Velencei tó körül.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: