2013-10-11 10:21:06• hírek • Blikk.hu

Rékasiék lemondták a közös darabot

Már a színpadon sem háborúzik tovább Détár Enikő és Rékasi Károly, legalább is a József Attila Színházban a most szombatra, és a novemberre meghirdetett Rózsák háborúja előadásuk elmarad.

A hivatalos magyarázat szerint a szervezők voltak elégedetlenek a jegyeladással, ám sejthető, hogy maguk a főszereplők sem játszanák el szívesen újra és újra a nagy nyilvánosság előtt egy kapcsolat megromlását.

Az egykori álompár 29 éves házassága ugyanis a napokban végképp véget ért, Rékasi közleményben jelentette be, hogy október 6. óta új szerelmével, Pikali Gerdával él. S bár mindannyian elhivatott színészek, akik nem keverik össze a munkát a magánélettel, egy egymást gyűlölő és egymás életére törő pár eljátszása most talán túlzottan is feltépné a sebeket.

A Rózsák háborúja című előadást másfél éve mutatták be a Tér Szín Háznál az akkor még harmonikus kapcsolatban élő Rékasi és Détár főszereplésével. A történet egy gyönyörűen induló, mégis extrém gyűlölködésbe és halálba fulladó házasságot mesél el, ami persze messze nem példázza Rékasiék házasságának alakulását, mégis pikáns felhangja van.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: