2018. július. 20., péntek
Névnap:
2018-02-27 11:13:51• hírek • Szatmár.ro

Rékasi Károly és Pikali Gerda kalauzolja el a közönséget a Boldogsághoz

Eddig csak a tévé képernyőjén láttad játszani Rékasi Károlyt és Pikali Gerdát? Megnéznéd őket élőben is? Most itt a kihagyhatatlan alkalom, ugyanis a két színész Szatmárnémetibe érkezik, hogy egy kétfelvonásos előadással bűvöljön el.

Március 24-én 19 órától a József Attila Színház művészei állnak színpadra a Szakszervezetek Művelődési Házában. Rékasi Károly – kinek szívében mindig is fontos helyet töltött be Erdély – és Pikali Gerda Eric Assous Boldogság című vígjátékát tárják a közönség elé.
 

Louise (Pikali Gerda) meséket ír, Alexandre (Rékasi Károly) éttermet vezet. Louise hat éve elvált, egyedül él, Alexandre válófélben van, és három gyermek édesapja. Louise szeret olvasni, és rengeteg hobbija van, Alexandre csak a munkának él, semmi más nem köti le a figyelmét. Nagyon különbözőek, mégis nagyon egymáshoz valók. Kapcsolatuk viharosan indul és viharosan is folytatódik - az egyik az elköteleződéstől, a másik a magánytól fél, mégis közösen próbálnak gyógyírt találni korábbi sérelmeikre és fájdalmaikra. Mindketten vágynak egy jobb, nyugodtabb, biztonságosabb életre, ám nemcsak a várakozásaik, az igényeik is eltérnek egymástól. A félelem a magánytól lehet-e jó tanácsadó? A korral toleránsabbak leszünk vagy inkább csökönyösebbek? Elmúlt szerelmeink gazdagabbá tesznek vagy béklyót jelentenek? Ezekre a kérdésekre keresik a választ a színészek a Jászai Mari-díjas Verebes István rendezésében.
 

Ha nem szeretnél lemaradni erről a lebilincselő előadásról, akkor keresd fel az Északi Színház jegyirodáját és válts belépőt a március 24-én, 19 órakor  kezdődő színdarabra.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: