2009-10-25 18:01:39• hírek • Szatmár.ro

Rejtélyek éjszakája a Downtowban

No mifelénk még azért csokit gyűjtő gyerekek nem kopogtatnak halloween napján, azért az amerikai hagyomány itt is egyre inkább teret hódit.  A Communitas Alapítvány támogatásával a Szatmár.ro és a Szatmári Magyar Diáktanács is Halloween Partyra készül.

A vigyorgó tökpofák és a rémisztő álarcok mellett kiváló zenei kínálattal várunk mindenkit október 30-án, pénteken este a Downtown Pubban. Ha valami igazán szellemesre vágysz nem hagyhatod ki a Szatmár.ro és a SZMDT közös halloween partiját, inkább bújj bele valami hátborzongatóba és kreatív öltözékeddel nyerd el a szervezők tetszését. A legrémisztőbb szerelések viselői jutalomban részesülnek.

A jelmez nélkül érkezők se reménykedjenek túl sok jóba, ugyanis az egész est folyamán arcfestéssel csúnyítjuk majd a vendégeket. Ügyelünk majd arra, hogy mindenki egyenlően ijesztő legyen, s ne csak másokon hanem önmagán is jókat nevessen.

A Halloween Party  "elrettentő" házigazdája Dj Big Junior lesz. Belépés díjtalan, a szervezők mindenkit szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: