2010-04-09 17:14:12• hírek • Póti Orsolya

Reisz kiállítása

Április 9-én a délutáni órákban újabb kiállításmegnyitóra került sor a Megyei Tanács Galériájában. Most Reisz Tamás, magyarországi festőművész alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők, április 30-ig.

A péntek délutáni kiállítást Gergely Csaba, a Szatmári Alkotóház Képzőművészek Egyesületének elnöke nyitotta meg, illetve ez alkalomból többek között jelen volt Nagy Sándor református esperes, Adrian Stef alelnök, valamint az egyesület alelnökei is.  Nagy Sándor a megnyitó keretén belül elmondott néhány szót a művész munkásságáról, ezelőtti kiállításairól, valamint az alkotásokról. Reisz Tamás művei sokszínűségük, hangulatuk és a fényekkel való játék miatt különlegesek. A művész leginkább vízpartok világát, tájakat fest meg pasztell képein és akvarell alkotásain.

Reisz Tamás a Szatmár.ro-nak elmondta, hogy műveiről nem szokott sokat beszélni, inkább azt akarja elérni, hogy a nézőkben különböző benyomások, vélemények foganjanak meg. A művész alkotásai megjelentek már különböző falinaptárakban,  és könyvekben is. 1970-től egyéni kiállításaira került sor Magyarország, Németország és Románia különböző városaiban.

A megnyitót most is a Black River Blues Band tette még hangulatosabbá, de most egy tehetséges énekesnő, Szilágyi Gabriella is társult a zenekarhoz.


Reisz Tamás kiállításának megnyitójára került sor
Reisz Tamás kiállításának megnyitójára került sor



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: