2010-12-03 15:22:05• hírek • Szatmar.ro

Reina és M'Bolhi potyái

A labdarúgó Európa-liga ötödik csoportkörének második játéknapján tizenkét találkozón 45 gól esett. Ehhez a gólzáporhoz két igen nevetséges kapushiba is szükségeltetett.

Kvízjátékokban is fel lehetne tenni a kérdés, hogy mi a különbség Pepe Reina és Rais M'Bolhi között? Az első úriemberről sokan tudnák, hogy ő a Liverpool és a spanyol válogatott Európa-és világbajnok kapusa, míg utóbbi fiatalemberről - nos róla később. Fenti kérdésünkre a válasz ugyanis az, hogy csütörtök este semmi különbség nem volt, mindketten hatalmas potyagólt kaptak.

Bukarestben a Liverpool Jovanovics fejesével szerzett vezetést és magabiztosan tartotta azt, annak ellenére, hogy a Steaua, főleg a szünet után, komoly erőket mozgósított az egyenlítés érdekében. Kérdés azonban, hogy ez összejött volna-e, amennyiben Reina kezei alatt nem gurul át Bonfim erőtlen fejesét követően a labda.

Szóval Rais M'Bolhi: ő az algériai válogatott (a nyári világbajnokságon Anglia és az Egyesült Államok ellen védett) és a CSZKA Szófia 24 éves hálóőre, aki a Besiktas elleni meccsen még Reinánál is viccesebb gólt kapott. Mindamellett, hogy az első bekapott gólba is benne volt, a 64. percben (a videón 2.17-nél) egy hazapassz után lábbal megállította a labdát, majd amikor érzékelte, hogy az ellenfél veszélyes közelségben tartózkodó lába kicsúszott, ő meg nagyot esett. Holosko pedig köszönte a lehetőséget és élt vele.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: