2014-07-07 17:51:42• hírek • Kovács Artúr

Rehabilitációs munkálatok Avasfelsőfaluban

Komoly munkálatok folynak jelenleg Avasfelsőfaluban. Megújul az infrastruktúra, a teljes víz- és csatornahálózatot is cserélik, bővítik az érintett utcákon.

Jelenleg a Cornetului, Valea Cerbului és a Morii utcákon folynak gőzerővel a munkálatok. A Cornetului utcán most készül a csatornahálózat, mely költségeit az Apaserv vízszolgáltató által összeállított Master Plan által fedezik. Ezen munkálat keretében cserélik ki a vízvezetéket is a Victoriei és a Valea Cerbului utcák között, viszont ezt helyi költségvetésből.

Ezzel párhuzamosan zajlik a Valea Cerbului utca útburkolatának modernizálása. Dolgoznak tehát, a Livezilor, Tudor Vladimirescu, George Cosbuc és Cornetului szakaszokon is. Ezek az útszakaszok azért fontosak, mert ebben a zónában megnőtt a forgalom a Victoriei utca rehabilitációja miatt.

A Morii utca Livezilor és Unirii utcák közötti szakaszát már átadták, így jelenleg az Unirii utca Vraticel és 1 Iunie utcák közötti részén dolgoznak.

Ezen a héten megkezdődnek az Oasului utca kanalizálásának és vízvezetékének cseréje.

A tervek szerint, pályázatok által fedeznék majd az Unirii, Moților, Turului, Pieții, Mesteacănului, Gării és Plopilor utcák modernizálását. "Régóta várat magára ez a beruházás, ugyanis évek óta komoly gondok vannak az infrastrutúrával. Ígérem, hogy mindent megteszek azért, hogy lassan minden utca sorra kerüljön"- jelentette ki Aurelia Fedorca, polgármester-asszony.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: