2009-05-19 16:21:45• hírek • www.bulvaros.hu

Húsz éves a zenekar

Különleges produkció és meglepetés várja a rajongókat június 4-én Budapesten a SYMA Csarnokban.

Nagy találgatás előzte meg, hogy ki kapja idén a Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjat - számos zenekar szóba került, ám még a közelében sem jártak az igazságnak! Ez a díj ugyanis - amelyet minden évben, idén már negyedszer a VIVA ítél oda - a húsz éves Animal Cannibals-hez kerül! A fiúk meglepetten vették tudomásul: olyan életkorba léptek, amikor már értékelik azt, amit letettek az asztalra...

A VIVA idén negyedszer ítéli oda a Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjat. Ez az elismerés mindig olyan előadókhoz kerül, akik legalább tíz éve vannak a pályán, és sokat tettek a hazai zenei életért. Az első évben az EDDA kapta a gömböt, őket Szikora Robi és az R-Go követte, tavaly pedig Ákoshoz került a díj. Az Animal Cannibals tagjai, RicsiPí és Qka MC boldogan, de kissé hitetlenkedve fogadták a hírt: idén bizony ők kapják a rangos elismerést.

Nagyon meglepődtünk, azt hittük, ehhez még fiatalok vagyunk, hiszen előttünk a nagy "öregekhez" került a díj: az EDDÁ-hoz, az R-Gohoz és Ákoshoz -mesélte Ricsi. -De nagyon boldogan fogadtuk az elismerést, sokat jelent ez nekünk. Főleg most, hogy a kannibál zenekar húsz éves lett idén. Ebből az alkalomból egyébként koncertlemezt adunk ki, amelyet csak a rajongóknak szánunk, ők kapják majd meg tőlünk! -árulta el honlapunknak a zenész.

A két rapper egyébként meglepetés-produkcióval is készül a június 4-i VIVA Cometre, amelyről egyelőre csak annyit árultak el: nem csak ketten fognak színpadra lépni. Több művésszel közösen készülnek arra, hogy elkápráztassák a közönséget!


Az Animal Cannibals kapja idén a  Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjat.
Az Animal Cannibals kapja idén a  Magyar Könnyűzenéért VIVA Comet-díjat


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: