2019-05-14 13:20:56• hírek • Bede Emőke

Régi-új látogatási idő lép érvénybe a szatmári kórház osztályain

Annak okán, hogy a tél során megemelkedett a felső légúti megbetegedések és az influenzás esetek száma, a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház több osztályán is korlátozták a látogatási időt. Az egészségügyi intézmény azonban kedden arról értesítette szerkesztőségünket, hogy május 15-től minden visszazökken a régi kerékvágásba.

A beutalt betegekhez továbbra is csak egy, legfeljebb két látogató mehet be egyszerre, s lehetőleg ne töltsenek több időt a kórtermekben, mint 15 perc. Hétfőtől péntekig 15 és 20 között kereshetik fel a látogatók szeretteiket, hétvégén pedig 10 és 20 óra között. Az újszülött- és szülészeti osztályon, valamint a pediátrián azonban továbbra sem lehet vendégeket fogadni.


Érdemes azt is tudni, hogy az intenzív terápiás és a fertőző betegségek osztálya speciális látogatási idő szerint várja a hozzátartozókat. Előbbit hétköznap 11:30 és 12, hétvégén 15 és 16 óra, utóbbit pedig 14 és 17 óra között lehet felkeresni - tájékoztat a kórház sajtóosztálya.


Az intézmény emellett egy kérést is megfogalmazott a látogatók felé: úgy érkezéskor, mint távozáskor használják a kézfertőtlenítő készülékeket, hiszen csak így lehet gátat szabni a kórházi fertőzéseknek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: