2015-10-05 19:41:51• hírek • Kocsis Zoltán

Regisztrálj, hogy meccsre mehess!

Nem volt minden zökkenőmentes a Fradi-szurkolók jelentkezése kapcsán, most azonban már két e-mail címre is várják a zöld sasok elő-regisztrációját. A szurkolói kártya mellett egy minden eddiginél színesebb közönségtalálkozó és meglepetések várják pénteken a Ferencváros híveit.

Közhely, de igaz: a Ferencváros messze a legnépszerűbb magyar klub Magyarországon - és az anyaország határain kívül is. Ezt mutatják a meccsek nézettségi adatai is, amikor az FTC hazai meccsei rendre fordulócsúcsot érnek el. Az Üllői útra, illetve a zöld-fehérek idegenbeli meccseire szép számmal járnak erdélyi és partiumi szurkolók is. Mindezt megnehezítette a regisztráció kötelezővé tétele, ám jó hír minden Fradi-szurkolónak, hogy ezt október 9-én, pénteken Szatmárnémetiben, a Református Gimnáziumban is el lehet majd végezni.

A zökkenőmentes regisztráció érdekében azonban egy elő-regisztrációra is szükség van. Ezért minden egyes Fradi-szurkolót arra kérnek a szervezők, hogy a szatmarifradifunklub@gmail.com vagy a szatmarifradifanklub@gmail.com e-mail címekre írják meg pontos nevüket és telefonszámukat.

A közönségtalálkozó helyszíne szintén a Református Gimnázium lesz: amennyiben az időjárás megengedi, akkor az udvaron, rossz idő esetében pedig a tornateremben. A sportbarátok a magyar és a nemzetközi sportélet olyan nagyságaival találkozhatnak és beszélgethetnek, mint a korábbi 49-szeres válogatott labdarúgó Lisztes Krisztián, az olimpiai bajnok birkózó Sike András, a Ferencváros női kosárlabdacsapatának kétszeres KEK-győztes sikeredzője, Elek Gábor, valamint Szántó Imre, Kovács István és Erdei Zsolt korábbi ökölvívók edzője.

Mindemellett egy nyereményjáték és örömteli bejelentés is vár majd a ferencvárosi és nem ferencvárosi érzelmű sportbarátokra egyaránt - ám ezeket egyelőre még homály fedi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: