2014-02-18 17:32:39• hírek • Kocsis Zoltán

Régi ismerőst köszönthetnek szerdán a VSK tagjai és szurkolói

Ismét sűrű lesz a programja a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának a hét második felében. Éles Péter tanítványaira három nap alatt két mérkőzés is vár: szerdán a Targovistét, szombaton pedig a Phoenix Galacot fogadják.

A szerdai találkozó nagy esélyese az utóbbi évek örök aranyesélyese, a bajnoki tabellán jelen pillanatban a harmadik helyen álló Tagoviste. Tudják ezt a szatmári vezetők is. "Egyértelműen a Targoviste az esélyes, de ez nem azt jelenti, hogy mi félreállnunk. Igyekszünk a leendő legtöbbet kihozni magunkból és a legjobban játszani. Ez persze mindig a ellenféltől is függ", jelentette ki Éles Péter edző.

A hazaiak szakvezetője aztán gyorsan hozzátette, csapata számára igazából a szombati, Phoenix Galac elleni meccsnek van tétje: „Ha le tudjuk győzni a galaciakat, az gyakorlatilag egyet jelentene a rájátszásban való részvétellel. Márpedig nekünk ez a célunk".

A nyolc légióst felvonultató Targoviste elleni szerdai meccs nem csal sportszakmai, de érzelmi szempontból is különlegesnek ígérkezik. A déliek gárdáját ugyanis az a Dan Fleseriu vezeti, aki az előző öt évben a VSK-ával ért el szép sikereket.

Szerda: Szatmárnémeti VSK - Targoviste 17.00
Szombat: Szatmárnémeti VSK - Phoenix Galac 18.00

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: