2018-04-27 09:38:53• hírek • Bede Emőke

Régi dalok új köntösben: Szandi lépett fel a pláza színpadán

18.30 előtt néhány perccel már jócskán megtelt a Szatmárnémeti Shopping Pláza negyedik emelete, ugyanis nem más nyitotta meg a tavaszi bulik sorozatát, mint Szandi.

Az énekesnő közel három évtizede van jelen a magyar zenei élet palettáján, jövőre jelenik meg a huszadik nagylemeze. Így nem is csoda, hogy annyian voltak rá kíváncsiak, hiszen az évek alatt nem egy generáció nőtt fel az ő számait dúdolgatva. Hisz ki ne ismerné a Szerelmes szívek vagy a Tinédzser l’amour című örökzöldeket, melyek csütörtök este újrahangszerelve, de a régi energiával szóltak.
 

Ám a közönség nem csak a kellemes emlékeket idéző nótákból kapott kóstolót, ugyanis az énekesnő néhány vicces anekdotát is elmesélt magánéletéből, melyek bepillantást engedtek, milyenek Pintácsi Alexandra hétköznapjai.
 

Bár hamar elrepült az egy óra, és az énekesnő előtt még hosszú út állt hazafele, néhány dal erejéig újra mikrofont ragadott engedve a tömeg kérlelésének. Ezt követően pedig jött a várva várt dedikálás és fotózkodás, a háttérben pedig már készültek a Royal Team tagjai, hogy igazi bulihangulatot teremtsenek a plázában. A mulatós dallamok a bátrabbak számára a tánckedvet is meghozták, így nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az idei bulisorozat sikeresen elrajtolt.







 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: