2018-07-24 06:20:41• hírek • Szatmár.ro

Régi álmod a fotózás? Itt az ideje, hogy beletanulj!

Mindig is érdekelt a fotózás? Lemaradtál az előző kurzusról? Államilag elismert oklevéllel igazolható szakmát szeretnél?  Elsajátítanád a fényképezés csínját-bínját? Újra itt a szuper lehetőség, hogy behozd, ami eddig esetleg kimaradt az életedből, hiszen Ovi D. Pop újabb fotós tanfolyamot hirdet Szatmárnémetiben.

A nagyváradi fotóművész neve nem ismeretlen a szatmáriak számára, hiszen nem először indít kurzust városunkban. Már az előző tanfolyamokon bebizonyosodott, hogy igenis életképes egy ilyen kezdeményezés.


Sokan éltek az Ovi D. Pop által nyújtott lehetőséggel és megismerkedtek az éjszakai fotózás, stúdiófotózás, tárgyfotózás, modellfotózás rejtelmeivel. A tanulók együtt elemezték ki az elkészült képeket, egymás hibáiból tanulva tettek szert a fényképészethez szükséges tudásra. Ha te is szeretnéd látni, mi fán terem a profi fotózás, akkor ne szalaszd el ezt a lehetőséget!


Annál is inkább, mivel a kurzust követő sikeres vizsga által a tanügyi és munkaügyi minisztérium által elismert fotós-diplomához juthatsz, amelyet hivatalos szakképzésként elfogadnak az EU minden államában.


A kurzus augusztus 13-án kezdődik, kezdő és profi fotósok egyaránt jelentkezhetnek, hiszen mindenki a képességének megfelelő csoportban tanulhat majd.


Részletes információkért hívd a 0742 162 843-as vagy a 0770 113 416-os telefonszámot! A tanfolyam teljes ára kezdők számára 500 lej, amelyre az iskolások és az egyetemi hallgatók kedvezményes áron, 400 lejért iratkozhatnak be (ide tartoznak az ötödik osztálytól, vagy attól feljebb tanuló diákok).


Haladóknak, fejlődésre vágyó fotósoknak a képzés teljes ára 1000 lej, diákok, egyetemi hallgatók 800 lejért vághatnak bele a programba (ide a tizenegyedik osztályos korosztálytól várják a résztvevőket).


Ha augusztus 6-ig beiratkozol, akkor 20% kedvezményt kapsz a tanfolyam árából! Te se maradj le, ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget: ragadd meg a pillanatot és örökítsd meg egy életre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: