2017. szeptember. 23., szombat
Névnap:
2013-11-16 13:07:29• hírek • Kocsis Zoltán

Reggeli és újdonságok a Vegas Club Cafe&Play klubban

A Vegas Club Cafe&Play klub áprilisban nyitotta meg kapuit Szatmárnémetiben, a Lucian Blaga utca UU 8-as tömbház földszintjén, a Soarelui park közvetlen közelében. Ideális keretet biztosít egy baráti találkozáshoz, egy kávézáshoz.

A Vegas Club Cafe&Play klub  ismételten előrukkolt egy újdonsággal: immár reggelivel is várják az ügyfeleket. A világhírű Lavazza kávé mellé egy finom croissant-t és máris jó hangulatban kezdi az ember a napját. Mindezért pedig alig öt lejt kell fizetnie.

Természetesen nem csak ezt tartalmazza az impozáns kínálat: a  forrócsokik, teák, energiaitalok, forralt borok, sörök vagy rövid italok mellett a vendégek megkóstolhatják a világhírű Jagermeister két frissítő hatású koktélját, a Jagerinát és a Jagertonicot. Aki pedig valamilyen okból mellőzni kívánja az alkoholos italokat, az szintén újdonságképpen megkóstolhatja a  fahéjjal ízesítet birsalmalevet. A hazautazás semmiképpen nem okozhat gondot, hisz a legközelebbi taximegálló alig száz méterre van.

Kedveled a szerencsejátékokat vagy a rulettet? Akkor ez az ideális hely számodra! A Las Vegas-i kaszinók csillogó-villogó fényei a játékszobába csábítják a szerencsejáték kedvelőit. A kockázat barátai a rulettasztal mellett tehetik próbára viszonyukat Fortuna istenasszonnyal vagy a tucatnyi egyéb automata közül választhatnak.

A fiatal személyzet készségesen áll a vendégek szolgálatára és igyekszik mindenben segítségére lenni, hogy remekül érezze magát. A Vegas Club Cafe&Play megállás nélkül nyitva van, így a nap valamennyi percében áll vendégei szolgálatára. Aki pedig biztosra akar menni, az a 0746-153814-es telefonszámon foglalhat asztalt.

Gyere és tapasztald meg a Vegas Club Cafe&Play klub nyújtotta szolgáltatásokat! Nem fogod megbánni!

Facebook hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: