2012-08-31 09:35:16• hírek • Póti Orsolya

Reformátusok Szatmárért: találkozó Fábiánházán

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel szeptember 15-én ismét megrendezésre kerül a „Reformátusok Szatmárért" hazai és határon túli reformátusok találkozója Fábiánházán, az Ecsed Ménes Lovardában.

A szervezők arra kérik az érdeklődőket, hogy osszák meg javaslataikat, észrevételeiket, annak érdekében, hogy az előző évihez hasonlóan idén is sikeres és színvonalas rendezvény részesei lehessünk.

A rendezvény köszöntőbeszédekkel veszi kezdetét, ezt követően pedig ünnepi istentiszteletre kerül sor. Igét hirdet Csűry István, a Királyhágómelléki Református Egyházkerület püspöke és  Zán Fábián Sándor, Kárpátaljai Református Egyházkerület püspöke. Az istentiszteletet ünnepélyes állampolgári eskütétel követi, majd kulturális műsorokra kerül sor.

A tervezett program szerint fellép a Nelson együttes, a rendezvény meghívott előadóművésze pedig Kovács Kati lesz. Észrevételeikkel, ötleteikkel az alábbi telefonszámokon, illetve e-mail címen is jelentkezhetnek: 70/378-77-83 és 44/500-697, reformatusok.szatmarert@gmail.com.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: