2006-05-16 14:56:12• hírek • Noemi Brigitta Boros

Református Gimnáziumok Találkozója

A felekezeti iskolák találkozójára összesen nyolc gimnázium jelentkezett.

Május 19 és 21 között kerül sor Szatmárnémetiben a Református Gimnáziumok Találkozójára.

A rendezvényre, amelyet ebben az évben a Szatmárnémeti Református Gimnázium szervezett, nyolc erdélyi református gimnáziumból összesen negyven személy jelentkezett.A találkozó programja a következő: május 19-én 20 óráig megérkeznek a meghívottak, ezt regisztráció, majd vacsora követi.

Május 20-án, szombaton: 8-9 óra között reggeli, 10-12 óra között ünnepi istentisztelet a Láncos templomban, igét hirdet ft.Tőkés László püspök,12-14 óra között találkozó a szatmári Református Gimnázium véndiákjaival, 14-15 óra között ebéd, 16-19 óra között a dolgozatok, riportok bemutatása, 20 órától pedig vacsora, majd kisfilmek megtekintése zárja a napot.

A rendezvény május 21-én, vasárnap ér véget. Reggel 8-9 óra között reggelire kerül sor, 10-12 óra között záró istentiszteletre, amit ebéd, majd a meghívottak hazautazása követ.

Amint azt Boga Ferenctől, az intézmény aligazgatójától megtudtuk, a szombati hálaadó ünnepi istentiszteletre szeretettel várják a Református Gimnázium minden véndiákját, akik az ősi vagy az újkori gimnáziumban végeztek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: